Ugrás a tartalomra

Állandó ügyfélszolgálati irodával várja ügyfeleit az MVM Nagykátán

Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese, Pecznik János, az MVM Ügyfélszolgálati Kft. ügyvezetője, Czerván György országgyűlési képviselő és Dorner Gábor, Nagykáta polgármestere avatta fel az MVM új állandó ügyfélszolgálati irodáját a Tápió-vidék fővárosaként is emlegetett Nagykátán, ahol az áramügyek mellett ezentúl a földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyeket is intézhetik az ügyfelek.

A társaságcsoport számára elsődleges, hogy személyes és online ügyfélkapcsolati csatornái folyamatos fejlesztésével minél magasabb színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. Az MVM hagyományos közműszolgáltatói szerepkörén túl ezzel partnerként kívánja támogatni a magyar háztartásokat és vállalatokat is.

Nagykáta a térség fontos adminisztratív, kulturális, egészségügyi és üzleti központja. A városban eddig működött fiókirodában közel 8 ezer MVM ügyfél intézte áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeit.

2024 januárjától a hét minden munkanapján nyitva tartó, állandó irodát biztosít számukra az MVM. Itt az áramügyek mellett minden ügyintézői pultnál segítséget kaphatnak a földgázszolgálatással kapcsolatos ügyek elintézésében is. A Nagykátán és térségében élők kiszolgálása így gyorsabbá és kényelmesebbé válik.

Az új állandó iroda pontos címe: 2760 Nagykáta, Szabadság tér 7.

 

Nyitva tartási ideje:

Hétfő: 8:00-14:00

Kedd: 8:00-14:00

Szerda: 8:00-20:00

Csütörtök: 8:00-14:00

Péntek: 8:00-14:00