Ugrás a tartalomra

Előrefizetős mérő

Az előrefizetős mérő olyan fogyasztásmérő berendezés, amely a fogyasztást csak az ellenérték előzetes megfizetése esetén teszi lehetővé.

Az előrefizetős mérő előnyei

Pontosan kézben tarthatók a költségek.
Tapasztalatok szerint csupán magának a mérő felszerelésének tényére is csökken a háztartás fogyasztása a nagyobb odafigyelés miatt.
Bérlakások esetén elkerülhetők a vitás ügyek, magas számlák, illetve gyakori fogyasztóváltozások kezelésére is megoldást nyújt.

Az igénylés menete

Előrefizetős mérő kizárólag személyesen igényelhető ügyfélszolgálati irodánkban. Az igényléskor ki kell töltenie egy nyilatkozatot, valamint rendeznie kell az első 50 kWh mennyiség összegét.

A mérőt különböző összegekkel lehet feltölteni az Ön igényei szerint – mérője feltöltését már számos, kényelmes és gyors módon intézheti:
mobilapplikáción keresztül;
online ügyfélszolgálatunkon;
közel 500 partnerüzletünkben;
postai csekken vagy átutalást követően ügyfélszolgálatunkon személyesen.

Egyenlegfeltöltés mobilapplikáción keresztül

Töltse le MVM Next EnergiApp mobilapplikációnkat akár a Google Play, akár az Apple Store áruházakból, jelentkezzen be az online ügyfélszolgálaton is használt felhasználó nevével és jelszavával és máris elérhető az azonnali kódigénylés és vásárlás funkció.

Az alkalmazáson belül kiválaszthatja, hogy milyen összeggel szeretné feltölteni mérőjét. A feltételek elfogadását követően fizessen azonnal bankkártyával, a kód néhány percen belül megérkezik.

Egyenlegfeltöltés online ügyfélszolgálatunkon keresztül

A mobilalkalmazás mellett a feltöltést online ügyfélszolgálatunkon is könnyedén megteheti. Bejelentkezést követően válassza a „Számlaügyek/Előrefizetős mérő feltöltés” menüpontot.

Vásároljon feltöltőkódot újságárusoknál!

Továbbra is elérhető a kódvásárlás partnerüzleteinkben (akár Relay, Inmedio vagy más szerződött partnerünkről legyen szó), ahol szintén alacsony várakozási idővel és jelentősebb sorban állás nélkül intézheti a feltöltéssel kapcsolatos ügyeket. A partnerüzletekben történő első kódvásárlás alkalmával partnerünktől mágneskártyát kap, melyen ügyféladatai szerepelnek, így a következő töltéshez elegendő azt magával vinnie.

A partnerüzletek listáját kapcsolódó dokumentumként mellékeltük – keresse a matricával ellátott üzleteket!

2024. január 1-jétől az előre fizetős mérőket is évente leolvassa az áramhálózati elosztó megbízottja.
Ha szeretné ellenőrizni, hogy mennyit fogyasztott, itt nézheti meg a kiolvasás módját mérőtípusonként.

Kapcsolódó dokumentumok