Ugrás a tartalomra

MVM Next EnergiApp

Új felhasználóknak az MVM Next EnergiAppról

Töltse le az MVM Next EnergiAppot, hivatalos mobilalkalmazásunkat, amelyet az Ön kényelme érdekében fejlesztettünk. Az applikáció segítségével – online ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézheti áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen be az online ügyfélszolgálatunkon  használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben! 

Amennyiben az ELMŰ-ÉMÁSZ online ügyfélszolgálatán rendelkezett érvényes regisztrációval, vagy jelenleg rendelkezik regisztrációval az MVM Next ker.mvmnext.hu online ügyfélszolgálatán, úgy az MVM Next EnergiApphoz  nem szükséges újra regisztrálni, a belépéshez használja a már meglévő  felhasználónevét és jelszavát.


Havi mérőállás-bejelentés

Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet a fogyasztás mértékével, valamint lehetősége van számlái letöltésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online, bankkártyával történő kiegyenlítésére.

Elektronikus számla

Igényeljen e-számlát, és kezelje számláit kényelmesen és gyorsan! A továbbiakban az applikációban vagy ker.mvmnext.hu online ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről minden esetben e-mailt küldünk..

Előre fizetős mérő feltöltése

Előre fizetős mérőjét akár otthonából is, néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak a feltöltés összegét kell kiválasztania és jóváhagynia, majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. A sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc múlva megkapja a feltöltőkódot.

Időpontfoglalás

Mostantól egyszerűen tud időpontot foglalni, amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda és az ügytípus megadása után megjelenítjük a kiválasztott iroda szabad időpontjait, melyekből kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Foglalását megtekintheti, módosíthatja vagy le is mondhatja az applikációban.

Ügyfélszolgálat-kereső

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső ügyfélszolgálati irodánkat. Ha a helymeghatározást engedélyezte, kényelme érdekében automatikusan felajánljuk a legközelebbi irodát, sőt  az optimális útvonalat is megtervezzük.

Telefonos ügyfélszolgálat

Ha pedig élőszóban beszélne munkatársainkkal, egy gombnyomással indíthat telefonhívást a telefonos ügyfélszolgálat felé.

Adatmódosítás

Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását is, így megváltoztathatja jelszavát, új e-mail-címet adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új felhasználási helyeket is hozzáadhat profiljához.