Ugrás a tartalomra

MVM Next EnergiApp

Töltse le és ismerje meg legújabb mobilalkalmazásunkat!

Ha Ön korábban az ELMŰ-ÉMÁSZ egyetemes szolgáltató ügyfele volt, és áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit az ELMŰ-ÉMÁSZ EnergiApp hivatalos mobilalkalmazásának segítségével intézte, nem kell erről a kényelmes megoldásról lemondania! Bár az eddig használt EnergiApp 2021.09.01 után megszűnik, már letölthető az MVM Next EnergiApp!

Azok az ügyfelek, akik korábban már letöltötték az EnergiApp néven ismert applikációt, szeptemberben az első indításkor az applikáció felületén tájékoztatást kapnak az új verzió frissítéséről, amelyet új alkalmazásként kell letölteniük a Google Play áruházból vagy az App Store-ból. Az új alkalmazás már az MVM Next mobilapplikációja lesz, amely MVM Next EnergiApp néven lesz elérhető. Javasoljuk, hogy az új MVM Next EnergiApp-ba történő első sikeres bejelentkezést követően a korábbi EnergiApp applikációt távolítsa el készülékéről, hiszen azon ügyintézésre már nem lesz lehetőség. Tájékoztatjuk, hogy az MVM Next EnergiApp a rendszer átállása miatt csak 2021. szeptember 1-jén 08:00 órától lesz elérhető. Az új applikáció a korábban megszokott funkcionalitással használható, pl. mérőállás rögzítésére, számlafizetésre. 

Azon ügyfelek, akiknek a felhasználási helye jelenleg az MVM Émász Hálózati Kft. szolgáltatási területén van, az MVM Next EnergiApp-ban továbbra is használhatják hálózatos regisztrációjukat és intézhetik hálózatos ügyeiket az eddig használt felhasználónevükkel és jelszavukkal.

Azon ügyfeleknek, akiknek felhasználási helye az ELMŰ Hálózati Kft. területén van, és a korábbi EnergiApp applikációt az ELMŰ hálózatos regisztrációval használták, a jövőben egy új applikációt kell letölteniük hálózatos ügyeik intézéséhez. Ez E.ON Hálózat néven lesz megtalálható és letölthető a Google Play áruházból, valamint az AppStore-ból. Itt is rögzíthetik mérőállásukat, kérhetnek értesítést tervezett áramszünetről, használhatják hibabejelentésre. 

Új felhasználóknak az MVM Next EnergiApp-ról

Töltse le az MVM Next EnergiAppot, a hivatalos mobilalkalmazásunkat, amelyet az Ön kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – online ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen be az online ügyfélszolgálatunkon is használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben! 

Amennyiben az ELMŰ-ÉMÁSZ online ügyfélszolgálatán rendelkezett érvényes regisztrációval, úgy az MVM Next-nél nem szükséges új regisztrációt készíteni, a belépéshez használja az ott megadott felhasználó nevét és jelszavát.

Fényképes mérőállás bejelentés

A fényképes mérőállás bejelentéssel kiválthatja a leolvasó általi leolvasást. Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti a korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet a fogyasztás mértékével, valamint lehetősége van számlái letöltésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online, bankkártyával történő kiegyenlítésére.

Elektronikus számla

Igényelje elektronikus számla szolgáltatásunkat, és kezelje számláit kényelmesen, és gyorsan. A továbbiakban az applikáción vagy az online ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről minden esetben e-mailt küldünk, így nem kell a kézbesítésre várnia.

Előrefizetős mérő feltöltése

Előrefizetős mérőjét akár otthonából is, néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak a feltöltés összegét kell kiválasztania és jóváhagynia, majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. A sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc múlva megkapja a feltöltőkódot.

Időpontfoglalás

Mostantól egyszerűen tud időpontot foglalni, amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda és az ügytípus megadása után megjelenítjük a kiválasztott iroda szabad időpontjait, melyekből szabadon kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. A foglalása adatait is megtekintheti, módosíthatja, vagy lemondhatja az applikáción keresztül.

Ügyfélszolgálat-kereső

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, amennyiben a helymeghatározás funkció engedélyezve van, automatikusan felajánljuk a legközelebbit, sőt segíti megtervezni az irodába a legoptimálisabb útvonalat.

Telefonos ügyfélszolgálat

Ha pedig élőszóban beszélne az MVM Next ügyfélszolgálati munkatársainkkal, egy gombnyomással indíthat telefonhívást a Call Centerünk felé. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, így hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

Adatmódosítás

Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását is, így megváltoztathatja jelszavát, új e-mail címet adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új fogyasztási helyeket is hozzáadhat profiljához.

Kapcsolódó dokumentumok